Lieve jij, een warm welkom

Mijn naam is Annelies Mulder (39), de vrouw achter elletens.nl & mamalogisch.nl en trotse moeder van 3 prachtige zoons Fedde (8), Fiebe (4) & baby Feije (0). De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen naar rust, vertrouwen en een krachtige bevalling begeleid. Elke vrouw de mooiste bevalling bieden, dat is mijn diepste missie. Dat doe ik door zwangere vrouwen te informeren, te coachen en hen als doula vol vertrouwen in hun bevalling te begeleiden. Ik geef je zoveel mogelijk tools om je zwangerschap en je bevalling op een natuurlijke manier te ondersteunen. Als doula, of via coachingsessies, maar je kunt ook bij me terecht voor het huren van je geluks bevalbad en de magic Elle Tens.

Alles wat ik doe staat in het teken van het vergroten van jouw eigen kracht, het durven volgen van je gevoel en het kennen van je opties. Jouw bevalling is een gebeurtenis waar je met een positief gevoel op terug mag kijken. Deze ervaring blijft je de rest van je leven bij.

Elle Tens Magic

Mijn ervaringen met de Elle Tens als hulpmiddel zijn zo ongelofelijk positief. Dat gun ik echt elke vrouw. Ik zie hoe het je door je bevalling heen helpt, je daardoor minder snel behoefte voelt aan medische pijnbestrijding. Hoe je juist met de Tens in de hand kracht en controle ervaart, en je een goede bevalling neerzet. Dit maakt me zo blij. Bij elke bevalling die ik begeleid, breng ik de Elle Tens mee. Omdat ik zie wat het voor vrouwen doet. Echt fan-tast-tisch.

En DAT wil ik ook voor jou. Daarom bied ik je met elletens.nl een superfijne exclusieve huurservice met waardevolle extra’s om je een krachtige duw in je rug te geven, zodat jij je bevalling kunt gaan ROCKEN.

Bevallen ik vind het het mooiste wat er is. Vrouwen het geloof en vertrouwen in zichzelf geven is wat ik adem. Voelen hoe ongelofelijk sterk je bent als je je veilig voelt bij jezelf. No matter what. Hoe je bevalling ook verloopt. Thuis, in het ziekenhuis. Dat jij je sterk voelt is wat telt.
Image
Image

Mijn eigen bevallingen

  • Mijn eerste geplande thuis badbevalling van Fedde eindigde wegens foetale nood in een spoedkeizersnede na anderhalf uur persen.
  • Bij mijn tweede bevalling van Fiebe rockte ik een prachtige VBAC (vaginale bevalling na een eerdere keizersnede) badbevalling. Hij was maar liefst 4942 gram. Ik gebruikte de Elle Tens, hij was fantastisch.
  • De geboorte van mijn jongste baby Feije was een krachtige vaginale stuitbevalling. Waarbij ik alles uit de kast trok om deze bevalling volledig op mijn eigen manier te kunnen doen. De tens was wederom weer Magic.

Kan ik je ergens mee helpen?

Stuur me gerust een bericht via de WhatsApp button op de website.
Of neem contact op via (06) 419 318 98.

‘Je bevalling is een gebeurtenis waarbij je je op
je allersterkst mag voelen. Je bevalling is het
moment om echt te luisteren naar jezelf.
En wat ben je dán sterk! Jij stuurt.
Deze baby zet jij op de wereld, met alles wat je in je hebt.’

Rock Your Birth!

Bevallen vanuit
een diep vertrouwen
in jezelf

Bevallen vanuit
een diep vertrouwen
in jezelf