Werkt de Elle Tens echt zo goed?
Lees hieronder de reviews

Lindsay: “Het was een pracht bevalling mede dankzij de Tens. Super bedankt!”

RESERVEER DE ELLE TENS DIRECT

Werkt de Elle Tens echt zo goed?Lees hieronder de reviews

DIRECT HUREN

Lindsay: “Het was een pracht bevalling mede dankzij de Tens. Super bedankt!”

Vergoeding bij geen gebruik

Gratis verzending. Heen & Terug

Last Minute verzendservice

Ontvang een superleuk pakket

Nieuw You Got This Keycord

Prachtige reviews van vrouwen
die jou voor zijn gegaan met de Elle Tens

Ik ontving vele dankbrieven van vrouwen die een goede bevalling hebben gehad. Dat maakt mij zo blij en dat wil ik ook voor jou.
Reviews Elle Tens brievern

Deze lieve reacties
ontving ik in mijn mailbox.

Caglayan: "Lieve Annelies, graag wil ik je via deze weg heeel erg bedanken voor de mogelijkheid tot het huren van de Elle tens. Ik ben bevallen op 16-2-2023. Nooit in mijn leven had ik gedacht dat ik een bevalling zonder pijnmedicatie zou doorstaan. Mijn hele bevalplan was opgesteld voor een ziekenhuisbevalling. Echter is me de hele bevalling zo meegevallen dankzij de Elle tens dat ik uiteindelijk thuis ben bevallen!!! Een thuisbevalling is echt het mooiste wat me ooit is overkomen, en dit is echt dankzij de Elle tens. Mega bedankt. Liefs Caglayan"
Justine: "Thank you for the Tens machine along with the sweet motivational card & candle - it was truly needed & appreciated!" 
Mascha: "Enorm fijne ervaring bevallen met de Elle Tens. Echt het gevoel van controle hebben, pijn doet het toch wel :-). Bedankt! Veel liefs, Mascha"
Kayleigh: "Hij is binnen! Onwijs bedankt voor dit fijne pakketje en de tips die je hebt gestuurd, waardeer ik echt ontzettend. Dankjewel! Veel liefs!"
Aniek: "Het gaat heel goed! Er is op 10-02 een prachtig jongetje geboren. Ik was dus flink overtijd! Ik ben super blij geweest met de tens!! Ik had een hele snelle bevalling van 2 uurtjes maar wel de hele tijd gebruik gemaakt van de TENS. Wat fantastisch!!" 
Tessa: "Bedankt! Mede dankzij de tens kijk ik terug op een positieve en mooie bevalling."
Sophia: "Dankjewel. Het was zo enorm fijn om de Elle Tens bij jou gehuurd te hebben. Groet, (mama) Sanne & Sophia"
Amber: "Echt zo superfijn. Ik heb hem heel goed kunnen gebruiken en heb mede dankzij de Tens een hele snelle ontsluitingsfase gehad, daarna was al snel onze zoon Seppe geboren!"
Elyse: "Lieve Annelies, veel dank voor de goede service, ik heb veel gehad aan de Elle TENS. Liefs, Elyse
Jip: "Dankjewel voor je mooie woorden die je me nog extra gaf via whatsapp. Deze woorden had ik echt even nodig en het deed me echt heel erg goed. Dat waardeer ik echt enorm. Dat je daar even de tijd voor hebt genomen. Het geeft me extra vertrouwen in de bevalling en vertrouwen in mezelf. Heel heel erg bedankt daarvoor. Superlief"
Elsa: "Werkte echt superfijn! Super bedankt. Liefs, Elsa, Simon én Lena"
Lieke: "Hallo Annelies, ik wilde je laten weten dat ik heel veel heb gehad aan het Elle Tens Apparaat tijdens mijn bevalling. Ik had een zware bevalling, maar dankzij de tens geen (andere) pijnbestrijding hoeven te vragen/gebruiken. Dank dus!" 
Gerran: "Hey Annelies, bedankt voor het gebruik van de Tens. Het verlicht, en misschien nog wel belangrijker het gaf een gevoel van controle voor Vera. Het idee alleen al dat iets de pijn kan verlichten gaf al succes. Dank voor de goede service. Liefs, Gerran (Vera & Seth)"
Hilde: "Ons zoontje Rune is thuis geboren en de TENS heeft daar echt in positieve zin aan bijgedragen! Het was een hele fijne toevoeging, heel veel dank daarvoor."
Angela: "Onze Luca is vorige week vrijdag geboren en het is zo’n heerlijk zoet en lief mannetje! Ik heb enorm veel gehad aan de Elle Tens, ben ik super blij mee! Waarvoor veel dank!"
Saskia: "Mijn dochtertje Fenna is geboren op 26/12. Ik heb zoveel aan de Elle Tens gehad. Uiteindelijk ook geen andere pijnstilling gehad (terwijl ik op een ruggenprik had ingezet). Dankjewel!"
Patric: "Wij huurden hem voor de tweede keer en waren er weer zo blij mee! Dankjewel!"
Mieke: “Dank voor de snelle service! Fijne bevalling gehad, mede door gebruik van de Tens. Groetjes Mieke”
Marieke: “Ons mooie meisje Josefien is er. Prachtige bevalling gehad. De Elle Tens en het Mamalogisch bevalbad waren geweldig. Zoveel dank.”
Patricia: “Hoi Annelies, wat was dit fijn! De bevalling was intens en heftig, maar wat heeft de Elle Tens mij onwijs geholpen. Veel dank! Liefs, Patricia”
Rachelle: “Ik kan echt oprecht zeggen dat de Tens me er goed doorheen heeft gesleept ontzettend bedankt! Ik zal het zeker weten als tip geven voor mijn vriendinnen”
Tanja: “Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan. De bijgevoegde kaartjes en glitters zorgden ook voor een gevoel van ‘Ja, dit gaan we doen!’ Liefs, Tanja & baby Matteo”
Lisanne: “Ik heb zoveel aan de Elle Tens gehad! Dankjewel Annelies!”
Shannon: “Lieve Annelies, super bedankt voor dit fantastische apparaatje. De plakkers plakte heel goed en het apparaatje heeft mij echt extreem geholpen tijdens de bevalling. Ik zou zeggen de beste investering die je voor jezelf kan doen. Ik stuur hem van de week op. Ik ben met 42 +1 bevallen. En zit nu midden in mijn kraamtijd. Je ziet het top apparaatje weer snel terug en zal hem als er een volgende bevalling ooit komt zal ik hem zeker weer huren. Liefs, Shannon”
Eveline: “Hé Annelies, de Tens heeft me zo goed geholpen met het opvangen van de weeën. Heel erg bedankt! Hij is weer onderweg naar jou! Liefs Eveline”
Melanie: “Super bedankt voor het tens apparaat... ben vrijdag bevallen . En het heeft me echt super goed geholpen! Wat een fijne onderdrukking van de pijn ! Ben er echt helemaal enthousiast over en zal het zeker iedereen aanraden!”
Janneke: “Echt zo fijn de Elle Tens tijdens de bevalling. Ik was er enorm blij mee”
Annebel: “Dankjewel voor het fijne apparaatje. De Elle tens heeft mij super geholpen om te ontspannen. Dankjewel! Liefs”
Fleur: “Dank voor de Elle Geboortetens, het heeft me heel erg geholpen tijdens een prachtige thuisbevalling. Onze dochter Noor is vorige week geboren”
Marieke: “Heel erg bedankt voor het Tens-apparaat en vooral de liefde en ositiviteit waarmee je ‘m hebt verstuurd. Ik had nooit gedacht dat het ontvangen van een pijnstiller zo’n feestje kon zijn”
Madelief: “Het tensapparaat heeft enorm geholpen! De ontsluitingsfase ging supergoed en snel, het was echt een empowering ervaring. Je had gelijk, ik kon echt goed aanvoelen wat mijn lichaam nodig had. Wat een vertrouwen heb ik gekregen in de kracht van mijn lichaam. Zo bijzonder”
Vivian: “Onze kleine Djule is gezond ter wereld gekomen. Alles is goed verlopen. Ik was zo ontzettend blij met de TENS en het bevalbad! Heel erg bedankt!”
Filou: “Onze zoon is geboren! Ik heb de Tens vanaf minuut 1 gebruikt, op aanraden van jou meteen op 250 en het was echt fantastisch! Super vlotte en redelijk pijnloze bevalling gehad. Erg dankbaar, want Elle Tens heeft me er doorheen getrokken! Wat ben ik blij dat de Elle Tens bestaat!”
Leonie: “Bedankt voor het mooie en fleurige Elle Tens pakket. En voor je mooie en inspirerende posts op Instagram. Ik kijk met veel trots terug op mijn bevalling. Veel liefs, Leonie”
Fabienne: “Redelijk angstig voor de bevalling begon ik aan mijn zwangerschap. Annelies heeft mij vertrouwen gegeven en toen de bevalling begon kwam de Elle Tens thuis zeer goed van pas! Het begon met rugweeën, wat een heerlijk verlichtende prikkels gaf de Tens! Echt letterlijk zelf de controle in handen, fijn! De bevalling ging goed en thuis kwam onze 9-pond zware dochter ter wereld. Kan de Elle Tens echt iedereen aanraden!”
Tanja: “Heel erg bedankt! Ik raad het bij iedereen aan. De leuke bijgevoegde kaartjes zorgen ook voor een gevoel. ‘Ja dit gaan we doen’. Liefs, Tanja & baby Matteo”
Suzanne: “De Elle tens heeft er voor gezorgd dat ik vanaf het begin van de weeën tot aan het persen de volledige controle over mijn bevalling had. De angst die ik van tevoren had verdween, doordat ik rust in mijn hoofd kreeg. De pijn kon ik zelf als het ware regisseren, dat voelde zo krachtig!”
Petra: "Ik kan het vergelijken met mijn twee vorige bevallingen en de weeën zijn echt zoveel beter op te vangen met hulp van de Elle Tens. Ik vond het mijn allermooiste bevalling. Juist omdat mijn hoofd zo rustig werd, kon mijn lijf haar kracht pakken om mijn baby op de wereld te zetten. Ik kan het zo ontzettend aanraden."
Nova: “Wat een life-saver! Bedankt Annelies! Ik ben er zo super blij mee geweest”
Eva: “Dit moeten meer vrouwen weten. Dit had ik nodig”
Dana: “Zo ontzettend bedankt! De Elle Tens was echt mijn steun en toeverlaat!! Zonder had ik echt niet getrokken. Mijn kindje is thuis geboren, het was intens en heftig maar ook zo mooi! Dank nogmaals! Liefs”
Jennifer: “Een week voor mijn bevalling ontving ik van jou een mega vrolijk Elle Tens pakket. Toen de weeën begonnen, merkte ik dat ik het fijn vond om afleiding van de weeën te hebben door de prikkels van de Tens. Toen ik in het ziekenhuis aankwam, werd me gevraagd of ik in bad wilde, maar dan moest de Tens wel af. Dat zag ik niet zitten!

Uiteindelijk heb ik zonder medische pijnstilling de gehele bevalling zelf gedaan, maar echt met behulp van de Tens! Zeker bij de laatste weeën heeft het veel voor me gedaan”
Sabina: “De combinatie van het bevalbad en de Elle Tens was faaaantastisch. Ik zou nooit meer anders willen. Het was zoveel beter te doen. Echt onwijs bedankt! Ik heb thuis een droombevalling gehad”
Lobke: “De Tens was geweldig, veel dank!! Ik heb een super bevalling gehad, het heeft me echt er doorheen geholpen. Succes met al het moois wat je doet! X Lobke”
Noortje: “Ik wilde heel bewust natuurlijk bevallen van mijn tweede kindje. De Elle Tens sprak mij gelijk aan, dit is wat ik moest hebben. Ik ben best wel van de controle dus hoe fijn was dit! Ik kon hem zelf besturen en iets in mijn handen was erg fijn. Ik heb hem vooral bij de eerste ontsluitingsweeën gebruikt totdat ik in bad ging. Het haalde de scherpte eraf. Mega goede natuurlijke pijnstilling. Mocht je twijfelen zeg ik doen!”
Patricia: “Bedankt voor de superleuke en nette verzending. Ik was er echt heel erg blij mee tijdens de bevalling”
Romy: “De bevalling is echt super goed gegaan. Het Tens apparaat was echt de hemel. Ook in de auto naar het ziekenhuis toe heb ik hem echt gebruikt. Ik heb hem ook heel lang gebruikt in het ziekenhuis Het was echt heel fijn. Ik weet niet hoe ik het zonder de Tens had moeten doen. Ik raad het iedereen aan. Mede door de Tens had ik geen andere pijnbestrijding nodig. Daar ben ik heel blij om”
Lindsay: “Het was een pracht bevalling mede dankzij de tens. Super bedankt!”
Sanne: “Wow, de Elle Tens heeft me zo geholpen. Zo weinig vrouwen weten van het bestaan ervan. Het is de veiligste pijnbestrijding maar toch zo onbekend. Wat een topper!”
Inge: “Ik heb er echt wat aan gehad bij mijn snelle ziekenhuisbevalling. Ik heb geen medicatie nodig gehad, fijn! Ik ben zo blij. Liefs”
Channah: “Lieve Annelies, mede dankzij de Tens kijk ik met een goed gevoel terug op mijn bevalling. Ik kan me niet meer voorstellen het zonder te willen doen. Zoveel dank!”
Julia: “Lieve Annelies, hartstikke bedankt voor het gebruik van de Tens. Zo leuk en vrolijk verpakt, dankjewel. Het heeft me heel goed geholpen en het is erg prettig in gebruik. Heel fijn dat dit zo kan”
Sanne: “Dankjewel voor het lenen van de Tens voor mijn bevalling. Ik ben zo trots op mezelf dat ik het heb gedaan en ik kijk er goed op terug. Dit was mijn tweede bevalling. Bedankt ook voor je bemoedigende woorden. Lieve groeten van een trotse mama”
Teddy: “Het heeft mij echt geholpen om de weeën beter op te kunnen vangen. Heel erg bedankt! En voor het geluksflesje, heel leuk! Liefs”